Tagrens af erfarent firma

​Hos Ziegler Entreprise kan vi hjælpe med at give dit tag længere levetid. Det kan være svært at leve med et tag fyldt med mos og alger. Men det er ikke kun i forhold til udseende at en tagrensning kan være god. Mos og alger på et tag, holder tagstenene fugtige i en længere periode hvilket kan være med til at øge nedbrydningsprocessen. Desuden kan de mange rødder arbejde sig ind i taget over en længere periode og i vinterhalvåret kan dette medføre frostsprængninger i taget.

En tagrens kan derfor give taget en længere levetid og du får et flot tag igen. Yderligere kan en algebehandling modvirke fremkomsten af alger i op imod 9 måneder.​

Før tagrens​

Kun fordele ved tagrens

Ved at holde taget pænt og fri for alger og mos, kan taget få en længere levetid. Derfor kan en grundig vedligeholdelse og løbende rensning af taget i sidste ende være billigere end en reparation. Desuden stiger husets værdi når taget er flot og velholdt, hvorimod et hus med mos og alger på taget, naturligt nok falder i værdi. Under en tagrens samt algebehandling benytter vi altid miljørigtige produkter.

Udseendet af dit hus, dit industribygning eller din butik er også ansigtet udadtil. Et rent og pænt tag sender et signal til dine gæster. En tagrensning og algebehandling af taget kan derfor være en solid investering for at holde taget pænt imens at dine gæster eller kunder også vil have et godt indtryk.

Det fugtige vejr i Danmark, gør at de fleste tage i dag er i fare for at blive angrebet af alger og mos. Det viser sig typisk som grønne, sorte, gule og hvide pletter på taget.

​​

Efter tagrens

Få et tilbud allerede i dag

​Kom derfor skaderne i forkøbet og bestil en rensning og/eller en behandling af dit tag allerede i dag. Vi kører i øjeblikket hele Storkøbenhavn som bl.a. omfatter Herlev, Ballerup og Amager. Hvis du vælger at kontakte os, så kommer vi gerne forbi for at drøfte dine ønsker om en tagrens. Naturligvis kan vi også give et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen. Kontakt os enten via kontaktformularen, på telefon 30 800 900 eller send en e-mail til bziegler@mail.dk. hvis du ikke får fat på os, så læg blot en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt angående din tagrens.

Før tagrens

Før

Efter

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Priser / Nomineringer

500+ gode anmeldelser på Anmeld Håndværker​

FIRMA​

Ziegler Gulve ApS

CVR: 36039124

Adresse

Romancevej 33

2730 Herlev

​Kontakt

​​Tlf.: 30 800 900

E-mail: bziegler@mail.dk