-->

Gulvservice af anmelderrost firma

Hos Ziegler Gulve løser vi alle opgaver inden for gulvservice - og disse opgaver løser vi så godt, at over 450 anmeldelser har betydet at vi ligger på flotte 4.9 / 5 på anmeld håndværker. Hos os er kundetilfredshed altid i centrum - vi forlader ikke matriklen før du er tilfreds med vores gulvservice.

Vores gulvservice dækker over:

  • gulvafslibning
  • gulvafhøvling
  • oliebehandling af gulv
  • lakbehandling med gulv
  • ludbehandling med gulv
  • renovering af terrasser

​Når dine gulve behandles er det ikke ligegyldigt hvordan det foregår. For at få det flotteste resultat med den længste holdbarhed handler det om at give gulvet den rigtige gulvservice. Hos Ziegler Gulve har vi den rette faglige viden, de rigtige maskiner og de dygtigste fagmænd til arbejdet.

I forbindelse med vores gulvservice er det også en del af vores job at både vejlede og rådgive dig om, hvilke konsekvenser som de forskellige behandlinger har for på dit gulv. Fx. kan det være et gulv som skal kunne tåle meget slid eller et gulv som skal have en bestemt farve. Eller evt. hvordan det passer ind i husets stil med møbler, stil osv.

Fokus på gulvservice af højeste kvalitet

Når vi hos Ziegler Gulve foretager en gulvservice, har vi altid fuld fokus på kvaliteten af vores arbejde. Vi gør altid lidt ekstra ud af opgaven, hvilket betyder at vi aldrig går på kompromis med vores faglige stolthed. Det betyder ydermere, at en aftale er en aftale. Vi bestræber os på altid at overholde både budget og tidsfrister, så du ved hvad du får og hvornår du får det. Vi vil jo meget gerne have at du tænker på os, næste gang du har brug for gulvservice

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi kører i hele Storkøbenhavn som bl.a. omfatter Herlev, Ballerup og Amager. Hvis du vælger at kontakte os, så kommer vi gerne forbi for at drøfte dine ønsker om gulvservice. Naturligvis kan vi også give et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen. Kontakt os enten via kontaktformularen, på telefon 30 800 900 eller send en e-mail til bziegler@mail.dk. hvis du ikke får fat på os, så læg blot en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt angående din gulvservice.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Priser / Nomineringer

500+ gode anmeldelser på Anmeld Håndværker​

FIRMA​

Ziegler Gulve ApS

CVR: 36039124

Adresse

Romancevej 33

2730 Herlev

​Kontakt

​​Tlf.: 30 800 900

E-mail: bziegler@mail.dk