Gulvafslibning giver gulvet nyt liv

Hos Ziegler Gulve kan vi sørge for at dit gulv bliver flot som nyt. Vi har base i Herlev, men hjælper gerne kunder i Ballerup og omegn. Bor du på Amager skal du også være velkommen til at hive fat i os. Vi hjælper dig stadig gerne med en effektiv gulvafslibning.

​Når der skal foretages en gulvafslibning er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, samt at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring og du får det bedste og pæneste resultat ved at benytte professionelle kræfter.

Under en gulvafslibning bliver gulvet slebet 1-3 mm. ned. Er dit gulv så slidt eller skævt at der skal flere mm. af skal vi foretage en gulvafhøvling i stedet.

Kun det bedste udstyr til gulvafslibning

Når vi skal udføre en gulvafslibning for dig, bruger vi udelukkende det bedste udstyr. På den måde kan vi sikre dig et professionelt stykke arbejde. Kontakt os på telefon 30 800 900 og få et gratis tilbud.

​At levere resultater i høj kvalitet er rigtig vigtigt for os da vi kun vil samle på glade og tilfredse kunder. Det har også gjort at vi har kunne tage pokalen for årets gulvmand med hjem i 2013 og har været finalist i 14, 15, 16, 17, 18 og 19.

Specialist i gulvslibning af sildeparket

Vi har specialiseret os i gulvafslibning af sildeparket. Vi har gennem årene hjulpet mange med at få deres sildeparket til at stå rigtig flot igen. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os hvis dit parketgulv ser slidt ud. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med på vejen.

Efterbehandling efter effektiv gulvafslibning

​Når vi er færdige med gulvafslibning hos dig kan vi også hjælpe med at lave en flot finish med en efterbehandling efter dine ønsker. Om det skal være efterbehandling med lud, lak eller olie finder vi ud af sammen. Så kan vi nemlig rådgive dig til den bedste løsning som passer til både dine ønsker og dine behov.

Skal du have foretaget en gulvafslibning eller er du i tvivl om du skal have en gulvslibning eller -afhøvling? Så kontakt os. Vi giver dig altid professionel og grundig rådgivning og vejledning. Vi vil nemlig gerne efterlade det bedst mulige resultat. Du kan kontakte os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk.​

Før ludbehandling​

Efter ludbehandling​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Priser / Nomineringer

500+ gode anmeldelser på Anmeld Håndværker​

FIRMA​

Ziegler Gulve ApS

CVR: 36039124

Adresse

Romancevej 33

2730 Herlev

​Kontakt

​​Tlf.: 30 800 900

E-mail: bziegler@mail.dk