-->

Gulvafhøvling gør dine gulve nye

Hos Ziegler Gulve tilbyder vi professionel gulvafhøvling af dine gulve. En afhøvling af dine gulve kan anbefales hvis der er ujævnheder eller meget dybe ridser i det nuværende gulv. Det kan også være tilfældet af gulvet bølger efter en vandskade, hvilket også betyder at en afhøvling af gulve kan være nødvendigt. 

Når der foretages en gulvafhøvling vil der typisk blive høvlet 2-4 mm. af gulvet. For at sikre det bedst mulige resultat ved en gulvafhøvling vil vi altid anbefale dig at benytte professionelle kræfter. Hvis gulvet ikke er særlig slidt, vil vi anbefale en ganske normal gulvafslibning i stedet.

Vores base er beliggende i Herlev, men vi kører også ud til kunder i Ballerup og resten af Storkøbenhavn. Er du bosiddende på Amager kan du også sagtens hive fat på os, da vi ofte kommer her.

Høj præcision ved gulvafhøvling

​Når vi udfører gulvafhøvlingen foregår det altid med fokus på høj præcision. Ved at holde fokus på dette, undgår vi at efterlade slibemærker og der bliver ingen forskelle på niveauet af gulvet.

​Ved en afhøvling af gulv slibes der oftest 2-4 millimeter af gulvet, men dette kan dog være nødvendigt hvis gulvet skal reddes. Vi har over 15 års erfaring med gulvafhøvling, så tag endelig fat i os for at høre nærmere.

Vi bruger det bedste udstyr til afhøvling

Når vi skal udføre en gulvafhøvling hos dig bruger vi udelukkende det bedste udstyr. Derved kan vi sikre dig et professionelt og flot stykke arbejde. Det er vigtigt for at at levere resultater i højeste kvalitet da vi kun vil samle på glade og tilfredse kunder. Vores grundige arbejde har betydet at vi har kunne tage pokalen for årets gulvmand med hjem i 2013 og har været finalist i 14, 15, 16, 17 og 18.

Efterbehandling efter gulvafhøvling

​Når vi er færdige med gulvafhøvling hos dig, bliver gulvet slebet umiddelbart efter. Det bliver slebet igen, da vi derved gør klar til efterbehandlingen. Med en efterbehandling af gulvet har du flere muligheder for at få foretaget en flot finish. Om det skal være efterbehandling med lud, lak eller olie finder vi sammen ud af. Så kan vi nemlig rådgive dig til den bedste løsning som passer til både dine ønsker og dine behov.

Overvejer du derfor om dit gulv skal have en gulvafhøvling eller om det blot skal være en afslibning? Så tag gerne fat i os allerede i dag, vi giver dig altid professionel rådgivning. Vi vil nemlig gerne efterlade det bedst mulige resultat. Du kan kontakte os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk.

Efter

Før​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Priser / Nomineringer

500+ gode anmeldelser på Anmeld Håndværker​

FIRMA​

Ziegler Gulve ApS

CVR: 36039124

Adresse

Romancevej 33

2730 Herlev

​Kontakt

​​Tlf.: 30 800 900

E-mail: bziegler@mail.dk